Rreth nesh

Teknologjitë LEDbow Limited

Të përkushtuar për tu ofruar klientëve qytete profesionale dhe inteligjente (ekran, transport, ndriçim, shtylla drite), softuer në internet dhe shërbim të aplikimit IOT, etj.

Fabrika jonë

LEDbow Technologies Ltd është një prodhues i teknologjisë së lartë i specializuar në zhvillimin e qytetit të zgjuar dhe zgjidhjet e IoT. Kompania jonë i është përkushtuar hulumtimit, zhvillimit, integrimit të pajisjeve dhe programeve dhe është e përkushtuar për të shërbyer zgjidhje të plota për qytetin inteligjent, i cili përfshin trafik inteligjent lighting ndriçim inteligjent, ekran inteligjent, etj).
With our professional R&D department, we have the flexbility and diversity in meeting the need of customization, further developement, and etc.
Traffic signal control, Smart LED display, Smart LED street light, Smart lighting control(Nema twist lock), Smart pole are the main product of our company and on top of these devices, we also provide a self-developed clouds system that gives convenient, friendly, remote operation to users.

Our Product

LEDbow Smart city:Smart city construction with Smart control platform | Smart pole,Smart LED display,Smart traffic light&traffic billboard.

Trafik i zgjuar dhe komunal

Shpallje e Brendshme

Outdoor Advertisement and Moving Advertisement

our team

Exhibition pictures

our client

Our Certificate

Our videos

Our shipping

PYETJE TANI